2009. március 8., vasárnap

Nagy család nagy utazása





O: Robi unszolására igyekszem felélénkíteni a lelkesedésem az élménybeszámoló ezútón való megosztására...picit elhanyagoltam az utóbbi időben az irogatást.

Kb. egy héttel ezelőtt, végre-végre meglátogatott minket a családom, bár ők még így is megelőzték Robi szüleit, akiket úgy néz ki nagyon nehéz rávenni a repülésre.
Jó hosszú,sok-sok km-es, de élményekkel teli út után érkeztek meg 24-én este f12 körül anyukám, apukám és tesóm. Nagyon lelkesek voltak, az elején főleg anyukám, minden új volt és érdekes, azt se tudták hova nézzenek:-) A repülés maga is már egy élmény volt, aztán az emeletesbusz, meg a sok színes ajtó, és mind az utcára nyílik közvetlenül?!
Az 5 itt töltött napot a jó sűrüre sikerült,esténként mindenkinek lógott a nyelve. Voltak sok-sok városnéző sétán, tengerparton kagylótgyűjteni,és vízben tapicskolni, kastélytlátogatni (és magyar prospektusból követni az idegenvezetést!), hegyetmászni és tériszonnyal küzdeni,botanikus kertben mókusokat etetni, kimozdulni, vacsizni, sörözni- és másnap hátfájásra ébredni (mégsem olyan kényelmes a bár fölött görnyedni apa?!), kávézni, rögbiszurkolók elől menekülni. Sok sok élménnyel gazdagodtak, és azért ne felejtsük el, hogy nekünk is milyen jól esett az a együtt töltött,örömteli,sokat nevetős idő -az elengedhetetlen szóváltásokra meg már ki emlékszik?!

Ime pár kép az kb. 500-ból

Nincsenek megjegyzések: